Blod, svett och tobak

Allrajt, här kommer en enklare presentation av Tobakskanalen, sidan som är tänkt att vara basen när jag publicerar de youtubelänkar och bloggtexter om snus och tobak jag tydligen måste få ur mig med jämna mellanrum för att känna mig helt tillfreds med livet.

Tanken var egentligen att det skulle ha skett för flera dagar sedan, men jag har inte lyckats få kläm på hur man gör trots att jag använt WordPress både med min insomnade blogg grufstugan.com och när jag skrev för Kungssnus. Jag är helt enkelt inte den vassaste degkroken i assistenten så att säga.
Tack och lov har jag Gruvfrugan – min hustru Leia som för det mesta löser den uppsjö av små vardagliga problem av teknisk karaktär jag stöter på från att jag vaknar på morgonen tills jag lägger mig på kvällen.

På Tobakskanalen kommer man förutom bloggar av både mig och Lena Gidlöf och youtubelänkarna från Gruvfrugan produktion snart kunna hitta enkla guider och tips om tobaksodling och snus, ett och annat snusrecept och med största säkerhet ytterligare saker på samma tema, men för närvarande är den fortfarande under uppbyggnad och långt ifrån färdig. Vi är dock ivriga och precis som att vissa verkligen inte gillar att vänta på snus, gillar inte vi att vänta på att förmedla snusets och tobakens heliga evangelium.

Med det sagt är det hög tid för den rafflande upplösningen av ett lite ovanligare snusbak på egenodlad tobak i filmklippet ‘Snusfadern 2’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s